Зареждане

Едсън Барбоза нокаутира Шейн Бургос в брутална война

Едсън Барбоза нокаутира Шейн Бургос в брутална война
Публикувано на: Май 16, 2021 в 05:33 ч
Едсън Барбоза записа голяма победа на UFC 262, което се провежда в Тексас. Опасният бразилец сподели клетката с Шейн Бургос в първата битка от главната карта. Двамата премериха сили в категория перо. В първия рунд Барбоза заложи на своите тежки ритници и не спираше да обработва водещия крак на своя съперник.

Бургос заложи на своя бокс и поемаше здравите ритници на бразилеца. Два пъти Барбоза успя да разклати Шейн в този рунд, но Бургос показа сърце и издръжливост и остана на крака. Почти сигурно Едсън спечели този рунд. Във втория рунд здравата битка и размени на удари продължиха.

Този път Бургос изглеждаше по-добре и двамата отново се наказаха с удари. От крака на Барбоза започна да тече кръв заради броя на ритниците, които вкара на Бургос. В края на рунда Барбоза опита ритник със завъртане, но не намери целта.

Доста равностоен рунд и по всичко личеше, че победител ще бъде този, който вкара повече щети в последния рунд. В третия рунд Барбоза започна агресивно, но и Бургос не се даваше.

Едсън успя да вкара комбинация от ляв и тежък десен, след което Бургос започна да върви назад и се стовари на земята. Барбоза му вкара още 2 удара, след което рефера спря боя. Така Барбоза спечели с нокаут във втората минута на третия рунд.

Барбоза навлезе в серия от 2 поредни победи в категория перо. Той ще влезе в топ 10 на категорията. Шейн от своя страна навлезе в серия от 2 поредни загуби.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес