Зареждане

Еди Алварес вярва, че ще прегази Майк Пери на BKFC 56: Той е твърде бавен

Еди Алварес вярва, че ще прегази Майк Пери на BKFC 56: Той е твърде бавен
Публикувано на: Ноември 29, 2023 в 12:00 ч
Бившият шампион на UFC Еди Алварес вярва, че има всичко необходимо, за да преодолее Майк Пери, когато двамата се сблъскат на BKFC 56.

На 2 декември Еди Алварес ще се изправи срещу Майк Пери в Солт Лейк Сити. Двамата ще се срещнат в главното събитие на BKFC 56. Победителят ще бъде коронясан за Краля на насилието. Независимо от това кой ще спечели, никой не може да отрече, че тези двамата ще сътворят истинска война в Юта.

Алварес, както можете да сe dosetite, се чувства уверен както винаги - въпреки успеха, на който Пери се е радвал до този момент в боевете с голи ръце. В едно скорошно интервю Еди изрази своето настроение относно тази среща.


 
"Майк е адски корав", каза Алварес. "Много хора казват: "Майк не си мърда главата... Майк не прави това". Той компенсира много от липсата на нещата си с твърдостта си. Неговата твърдост, неговата воля - такива неща.

"Той си наваксва с това. Но когато се изправяш срещу друг боксьор като мен, който има всичко това и всички тези полета са отметнати, тогава ще трябва да разчиташ на уменията си и на плана си за игра, както и на нещо повече от твърдост и воля, за да се справиш."

"Той е твърде бавен, ще го удрям много", каза Алварес. "Уважавам Майк Пери и това, което прави, както и неговата издръжливост. Но аз ще го удрям твърде много, твърде често, твърде силно. Ако той не спре да се бие, мисля, че съдията ще го спре да се бие."

Съгласни ли сте с коментарите на Еди Алварес?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес