Зареждане

Еди Алварес: Конър Макгрегър е на стероиди

Еди Алварес: Конър Макгрегър е на стероиди
Публикувано на: Април 9, 2023 в 08:30 ч
Бившият шампион на UFC в лека категория Еди Алварес предположи, че дуелът между Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър няма да се състои.

Бившият шампион на UFC в две категории Конър Макгрегър и Майкъл Чандлър са треньори за следващия сезон на The Ultimate Fighter. В края на сезона те трябва да проведат двубой в полусредна категория. За съжаление "The Notorious" все още не се е върнал в пула на USADA и не им дава проби.

Това накара USADA да смятат, че ирландската звезда е в пенсия. За последен път Макгрегър влезе в октагона през юли 2021 година. Тогава той загуби с технически нокаут от Дъстин Порие, след като си счупи крака.

Макгрегър и Алварес се биха през 2016 година. Тогава Конър го победи с нокаут във втория рунд и стана двоен шампион. Това беше последната битка, в която Конър успя да впечатли с нещо в клетката. След тази битка Макгрегър направи само 4 битки, като загуби 3 от тях.

Алварес вярва, че Конър е на химия и това ще провали битката с Чандлър.

„Ако Макгрегър иска да продължи да се състезава, тогава той трябва да премине допинг тест. 

Но според мен сега Конър е на стероиди. Следователно, ако двубоят бъде обявен официално и той се провали на допинг теста, тогава ще има проблем. 

Ако сте на стероиди, тогава няма да бъдете включени в пула на USADA.”, каза Алварес, цитиран от MMA News.

На стероиди ли е Макгрегър ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес