Зареждане

Eddie Bravo сподели най-голямата грешка, която опонентите на Khabib правят срещу него

Eddie Bravo сподели най-голямата грешка, която опонентите на Khabib правят срещу него
Публикувано на: Септември 12, 2018 в 11:59 ч
Eddie Bravo вече 4-ти пъти подготвя своя боец Tony Ferguson за битка с Khabib Nurmagomedov, но до такава не се стигна. Той обаче вярва, че двамата с Tony отново, ще имат шанс да се бият и вече е разгадал дагестанския ребус. Вижте според Bravo, каква е най-голямата грешка, която опонентите на Khabib винаги правят в клетката:

Мисля, че най-голямата грешка, която опоентите на Khabib правят е че когато той ги свали на земята, те веднага започват с опити да се изправят. Това обаче няма как да се получи срещу боец като Кhabib. Точно заради това той блести, защото се възползва от бойци, които опитват да се изправят. 

Tony обаче няма да направи тази грешка и няма да опитва да стане срещу Khabib. Той ще стой на земята и по гръб ще се бие с него, а няма да опитва през целия рунд да се изправя. Tony няма да си губи времето в опити да се изправи, защото тази глупост няма да проработи срещу Khabib. 

Точно това иска Khabib от теб и не мисля, че е срещал боец като Tony, който е готов и на земя да се бие с него. Той няма да се опитва да пълзи, нито да се хваща за мрежата и да опитва да стане. Tony ще лежи по гръб и ще вкарва удари. Тази глупост с изправянето не работи и просто губиш рундове заради нея. Не казвам, че тази стратегия ще проработи, но вече видяхме, че другата стратегия не действа. 

Подготвяме Tony да атакува когато отидат на земята и той е по гръб. Никой досега не е правил това срещу Khabib, а винаги просто се опитват да оцелеят и да се изправят. В битка с Khabib това е нашата стратегия. Всички си мислят, че правилния начин е да опитваш да се изправиш, но видяхме, че това не е така.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес