Зареждане

Eddie Alvarez се изправя срещу Dustin Poirier преди да стане свободен агент

Eddie Alvarez се изправя срещу Dustin Poirier преди да стане свободен агент
Публикувано на: Юли 24, 2018 в 09:20 ч


Въпреки че през последната година свободните агенти в ММА понамаляха, бившият UFC шампион в лека категория, Eddie Alvarez, изглежда иска да пробва обстановката от първа ръка.

Това е защото предстоящият муреванш с Dustin Poirier, който ще се проведе на UFC on FOX 30 на 28-ми юли, е последната битка от договора му с UFC. Като причина за това свое решение той споделя, че предложението на UFC просто не било достатъчно добре.

"Не виждам причина да не го направя. Това е най-доброто, което мога да кажа. Ако ми бяха предложили нещо, което да ме накара да се замисля, че рискът не си заслужава, щях да приема. Но нищо не ме спира да пробвам в момента."

Alvarez се присъедини към UFC през 2014 след като по грозен начин се раздели с Bellator MMA, който тогава беше предвождан от Bjorn Rebney. От този момент насам той бележи в Октагона 4-2-1, като печели и една титла.

Alvarez все пак вярва обаче, че има възможност да сключи сделка с организацията.

"Мисля, че можем да се споразумеем. За момента обаче не сме го сторили. С UFC никога не знаеш кога ще сключиш добра сделка. Но съм търпелив. Научих се да бъда търпелив, защото в миналото съм избързвал и съм изтървал заради това възможности."

"Не знам. Много е субективно кой колко заслужава да получава. Мисля, че нося стойност и когато се бия, правя на компанията много пари - карам феновете да се вълнуват. Искам да бъда оценен, това е."

Навярно ако отбележи победа срещу Poirier, ще напредне в преговорите с UFC и ще получи някакво съблазнително предложние. Загуби ли обаче, положението може да се окаже пагубно за него.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес