Зареждане

Eddie Alvarez: Nate Diaz е добре дошъл, ако иска да се завръща

Eddie Alvarez: Nate Diaz е добре дошъл, ако иска да се завръща
Публикувано на: Април 24, 2018 в 10:03 ч

На въпроса срещу кого трябва да се изправи Nate Diaz, бившият шампион Eddie Alvarez не се поколеба и отговори:

"Да дойде в леката категория и ще си намери майстора."

Alvarez последно нокаутира Justin Gaethje в UFC 218 през декември. Той в момента е с резултат 29-5, като в последните си 5 срещи бележи 3-1-(1). Diaz, от своя страна е с 19-11, като не се е бил от близо две години - последната си среща загуби чрез съдийско решение, срещу Conor McGregor в UFC 202.

Двамата бойци се срещнаха из коридорите по време на UFC 188, след като Alvarez беше тъкмо надвил съотборника на Diaz, Gilbert Melendez.

"Питах го защо продължава да ме гледа така. Някак се беше навел, сякаш казвайки ми 'биеш се с моя прител, така че майната ти'. Малко след това от UFC ни разтърваваха. Просто е ядосан, че надвих Gilbert. Ступах приятеля му пред него. Той седеше до клетката и нищо не направи по въпроса. Така че ако иска да се връща, нека идва."



Alvarez по-късно сподели, че по-малкият от братята Diaz не бива да очаква друга среща с McGregor, особено имайки предвид проблемите му със закона.

"Той чака парите. Conor обаче беше арестуван, няма да го видим скоро в клетката. Ако Nate има интерес, тук съм и го чакам."

Alvarez за момента си няма противник, а Diaz от известно време говори за своето завръщате, въпреки че никой още не знае срещу кого иска да се изправи той.

Сравнително лесно решение за UFC - Alvarez не е участвал в скучна среща, а Diaz си е... Diaz си е Diaz. Той е единственият, побеждавал McGregor в UFC, а да не говорим и че е един от най-атрактивните бойци в организацията. Diaz притежава 15 бонуса и е бил довършван само веднъж в цялата си кариера.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес