Зареждане

Eddie Alvarez: Khabib загуби от Gleison Tibau и аз ще го победя

Eddie Alvarez: Khabib загуби от Gleison Tibau и аз ще го победя
Публикувано на: Септември 20, 2019 в 10:09 ч
Качил: DoloR
Безспорният шампион на UFC в лека категория Khabib Nurmagomedov е с рекорд 28-0 в ММА и изглежда непобедим в ММА, но неговия колега Eddie Alvarez вярва, че това не е точно така. Alvarez е бивш шампион в лека категория на Bellator и UFC и е много близо до титлата в новата си организация ONE Championship.

Eddie беше близо до битка с Khabib през 2016 година когато беше шампион, а непобедения дагестанец беше претендент за неговата титла. Тогава от UFC изпратиха два различни договора на Khabib за битка с Alvarez и непобедения боец ги подписа, а Eddie не го направи и предпочете да се бие срещу Conor McGregor.

В битката между Alvarez и McGregor беше излъчен първия двоен шампион в историята на UFC, след като McGregor го свали няколко пъти в нокдаун и го нокаутира във втория рунд. Eddie си тръгна от UFC с рекорд 4-3-1 и продължава да следи развитието в своята категория, като смята, че притежава нужния стил, за да победи Khabib Nurmagomedov:


Мисля, че ти трябва определен стил на игра, за да победиш Khabib Nurmagomedov. Ако нямаш този стил, то тогава трябва да опиташ да го изпълниш, за да го победиш. Мисля, че аз съм този, който успява най-добре от всички в тази категория да изпълнява този стил. Не знам кой друг го може. 

Когато гледам топ 10 в UFC и всички други бойци в лека категория по света не знам дали те могат да изпълняват този стил, който ти трябва да победиш Khabib. Tрябва да ви кажа, че аз съм правил това и преди. Гледайте моята втора битка срещу Michael Chandler и ще видите този стил. 

Имах срещу себе си боец, който опитва да бяга из клетката, а след това да те свали на земята и да ти вкарва здрав граунд енд паунд. Такъв стил трябва да имаш, за да победиш боец като Khabib. Няма как просто да стоиш пред него в клетката. Трябва да се движиш доста и да неутрализираш неговата борба. Когато се стигне до борба, то тогава няма как да му позволиш да те доминира. 

Трябва ви друг борец, който да може да се конкурира с неговата борба. Не гледам на Khabib като на непобеден, защото мисля, че Gleison Tibau го победи. Гледам битката и виждам как Gleison побеждава. Има стил и начин да победиш Khabib, но точно сега той е шампиона. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес