Зареждане

Eddie Alvarez: Чаках прекалено много и си платих

Eddie Alvarez: Чаках прекалено много и си платих
Публикувано на: Април 3, 2019 в 07:50 ч
Eddie Alvarez очакваше големи неща в новата си организация ONE Championship. Той взе участие на събитието в Япония и дебютира в турнира в лека категория, който от ONE организираха специално за него. За съжаление Alvarez се представи много слабо и загуби с нокаут в първия рунд от Timofey Nastyukhin. Alvarez реши да коментира своята загуба и сподели, че е чакал прекалено много:



Първоначално искам да поздравя Timofey за победата, която записа. Той заслужава това и му пожелавам успех в турнира на ONE. Моето представяне в тази битка не отговаря на подготовката, която проведох и дори е срещу моите вярвания. Наистина съм разочарован и объркан от неспособността да нанеса удари и колебанието ми през последната година. Треньорът Марк винаги подчертава, че „колебливостта е смърт” и не е нещо, което дори е в моя характер. 


В тази битка чаках прекалено много за удобен шанс и накрая си платих. Ударът, който ми вкара, веднага ме заслепи и раздели двата ми клепача наполовина. Почувствах как окото ми експлодира и болката беше мигновена. За да спечелиш битка, ще трябва да вкарваш удари, да се бориш, да пресираш, да вкарваш ритници, а аз чаках. Благодаря на всички за подкрепата. Ще направя необходимите корекции и ще си върна истинската форма.







Ще успее ли Alvarez да стане шампион и в ONE ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес