Зареждане

Ебани Бриджис: С Макгрегър въртим милиони, а хейтърите завиждат

Ебани Бриджис: С Макгрегър въртим милиони, а хейтърите завиждат
Публикувано на: Май 13, 2024 в 18:00 ч
Ебани Бриджис изненсе лекция на феновете, които критикуват приятелството й с Конър Макгрегър. В последните години двамата се сближиха и Конър спонсорира Бриджис, като я използва за лице на неговата марка Forged Irish Stout. Веднага започна да се говори, че двамата спят заедно.

След като беше подложена на критики за връзката си с Макгрегър Бриджис сподели, че хейтърите не спират да си фантазират. Всичко между двамата било от гледна точка на бизнес, но завистниците си съчиняват истории. 37-годишната бивша шампионка по бокс реши да разсее съмненията.

Ето каква била истината за близостта между нея и ирландеца:

"Не знам как хората не могат да разберат нашите отношения. Хората, които не могат да ги разберат, са глупаци. Те не знаят нищо за бизнеса, не знаят нищо за продажбите и очевидно не са много успешни. Ако си успешен, можеш да видиш как стоят нещата. 

Или хората са огорчени и имат свои собствени малки фантазии, или просто искат говорят, за да ни оклеветят. Но в крайна сметка ние сме тези, които се движат с милиони. Хейтърите какво правят ? Стоят зад клавиатурите ? Ако ни пукаше какво казват хейтърите, нямаше да сме там, където сме. 

Колкото и добро да правиш, винаги ще има омраза и хората ще се опитват да те завлекат надолу. Конър има много хейтъри, но те не виждат доброто, което той прави.", сподели Бриджис.

Вие какво мислите за връзката им ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес