Зареждане

Джулиана Пеня: Ламбърт ми каза, че всички са на стероиди

Джулиана Пеня: Ламбърт ми каза, че всички са на стероиди
Публикувано на: Ноември 28, 2021 в 01:00 ч
Нейт Диас беше първият, който каза, че всички ММА бойци са на стероиди, но преди него друг човек вече е знаел това. Състезателката на UFC в категория петел Джулиана Пеня съвсем неочаквано се сблъскала с тази реалност.

32-годишната американка успя да спечели The Ultimate Fighter през 2013 година. Тогава тя тренирала в American Top Team, а собственика на залата и главен треньор Дан Ламбърт й разкрил тази публична тайна.

По онова време Пеня тъкмо прохождаше в UFC, а USADA все още не бяха партньори на UFC. Джулиана нямала идея, че нейните конкурентки са на забранени вещества, но Ламбърт я вкарал в нещата.

Ето какво сподели Пеня за стероидите, които помогнаха на много ММА бойци да оставят големи следи в спорта:

В онази ера всички си инжектираха стероиди в задниците в баните на залата. Това беше когато спечелих ТUF в края на 2013 година. Дан Ламбърт, който е главен треньор в ATT ми каза, че всички са на стероиди. 

Той ме посрещна в залата и каза, че всички момичета си инжектират стероиди в банята на залата. Аз му казах, че не вярвам. Дан от своя страна сподели, че е готов да се закълне в Бог, че всички са на стероиди. 

Аз не вярвах, но той беше готов да ме увери в това.

Пеня се завръща в клетката на 11-ти декември. Тя ще се бие за титлата в категория петел срещу Аманда Нунеш на UFC 269 в Лас Вегас.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес