Зареждане

Джоунс: Ударете си шамари, ако вярвате, че Адесаня ще ме нокаутира

Джоунс: Ударете си шамари, ако вярвате, че Адесаня ще ме нокаутира
Публикувано на: Март 8, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс е на 7-мото небе след загубата на Израел Адесаня. Миналия уикенд в Лас Вегас видяхме как Ян Блахович победи Адесаня с решение и му нанесе първа загуба в ММА.

Израел не успя да стане двоен шампион и сега ще се върне в средна категория, където още държи титлата. В последната година видяхме размяна на обиди от страна на Джоунс и Адесаня.

Двамата се канеха да се бият тази година, но всичко вече се обезсмисля след поражението на Израел. В своя акаунт в социалните мрежи Джоунс изригна и написа следното:

Нямам търпение да накарам тази кучка да си върне думите. Той дори не заслужава да му отделям време. Добра работа от Ян, не съм очаквал изненади. Това ли ви беше най-великия страйкър в историята ? Тази глупост трябва да спре. 

Бързо се хващате на надути реклами. Всички се притесняват за мен и губят това, което е пред тях. Странно. Ако пак ми пишете, че Адесаня ще ме нокаутира, тогава си ударете шамарите. Явно тази супер битка между мен и него е приключена тема. 

Има ли смисъл от бой между Адесаня и Джоунс ?


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес