Зареждане

Джоунс: Не съм искал $30 милиона за бой с Нгану

Джоунс: Не съм искал $30 милиона за бой с Нгану
Публикувано на: Май 31, 2020 в 05:00 ч
Джон Джоунс продължава да настоява, че не е искал 30 милиона долара, за да се качи в тежка категория за бой с Франсис Нгану. Президентът на UFC, Дейна Уайт сподели пред медиите, че "Bones" пожелал заплата като тази на Дионтей Уайлдър, а това нямало как да се случи. Шампиона в полутежка категория видя неуважение в изказването на своя шеф и го призова да го освободи от договора, за да отиде другаде.

Вижте още - Уайт: Джоунс искаше заплата като на Уайлдър за бой с Нгану​​​

Разбира се, трудно организацията ще се раздели с една от големите си звезди. Няколко часа, след като Джоунс опроверга твърденията на Уайт, той реши да пусне още няколко поста в социалните мрежи, в които отново потвърди, че не е искал тази сума:


Ако трябваше да сравнявам парите, които печеля с някого, то тогава щях да сравнявам с това, което взимат моите братя в NFL. От първа ръка знам как в NFL се отнасят със своите шампиони и атлети. Разликата между UFC и NFL е много голяма. Държа устата си затворена през цялата си кариера. 

Да, правя по 5 + милиона на битка. Трябва ли обаче да се придържам към тази заплата в една супер битка ?! Не! Ако не сте съгласни с мен, то тогава не разбирате от бизнес. Определено не съм искал 30 милиона и дори не съм споменавал цифра. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес