Зареждане

Джош Томсън: UFC трябва да дават пенсия на бойците си

Джош Томсън: UFC трябва да дават пенсия на бойците си
Публикувано на: Май 4, 2021 в 00:00 ч
Джош Томсън смята, че UFC трябва да започнат да дават пенсия на своите бойци. Преди няколко дни организацията се разделиха с Диего Санчес, който е един от бойците, прекарали най-много време при тях. Кошмара изкара 16 години в UFC и радваше феновете със страхотни битки.

Той обаче реши да критикува UFC заедно със своя треньор, което доведе до неговото уволнение. Диего се оплака, че Дейна Уайт вече не отговаря на неговите обаждания и няма да получи нищо от организацията, в която прекара по-голямата част от кариерата си.

Това не е нещо ново и Томсън, който също е бивш боец на UFC пожела да бъде създаден осигурителен фонд за бойците след тяхното оттегляне от спорта:

Съчувствам на Диего Санчес. Искам всичко да е наред при него. Той казва някои логични неща. Хората от UFC обаче няма да му отговорят. Вече сме говорили за това със Спенсър Фишър. 

При него е било същото. От UFC просто спират да ти вдигат телефона. Техните лекари вече няма да ти отговарят, защото не си техен боец. Вече няма връзка между вас. 

Това е причината, поради която трябва да има съюз. Много от бойците ще искат да могат да се върнат в UFC, за да получат медицинска помощ, но няма да стане. 

Трябва да има някакъв осигурителен фонд за бойците след тяхното оттегляне от спорта. 

Трябва ли бойците на UFC да получават пенсия ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес