Зареждане

Джордж Сейнт Пиер: Бях сляп в половината бой с Джейк Шийлдс

Джордж Сейнт Пиер: Бях сляп в половината бой с Джейк Шийлдс
Публикувано на: Май 4, 2021 в 00:00 ч
Голямата ММА легенда Джордж Сейнт Пиер реши да се върне назад във времето и да поговори за битката с Джейк Шийлдс. Двамата се биха за титлата в полусредна категория през 2011 година в Канада. Битката им беше главна за UFC 129, a в залата имаше над 55 000 души.

Сейнт Пиер споделя, че бил под голямо напрежение, защото търсел победата с нокаут, но не я постигна. Той даде всичко от себе си и получи контузия в окото, която била сериозна и той не могъл да вижда през половината от боя.

Срещата между Сейнт Пиер и Шийлдс продължи 5 рунда и Джордж победи с решение - (50–45, 48–47, 48–47). Сега 10 години по-късно Сейнт Пиер все още съжалява, че не е дал повече зрелище на феновете:

Спомням си когато дойдоха да ми кажат, че е време да излизам към клетката как видях пълната зала с фенове. Беше невероятно и никога преди не бях виждал нещо такова на ММА събитие. Това обаче нямаше значение, защото знаех какво да сторя. Исках да дам на феновете голям нокаут, но нямаше значение.

 Имаше напрежение, защото сам си го причиних. Аз си бях виновен, защото сам се поставих под напрежение. На UFC 129 имаше допълнително напражение, защото исках да им дам този нокаут. Понякога обаче не е добре да се поддаваш на емоциите. Когато даден боец иска нокаут, тогава не го получава. 

Записваш нокаут когато си бърз и спокоен. Мисля, че това е причината да имам лош ден в офиса тогава. Да, аз спечелих, но беше лош ден. Аз получих контузия в окото и бях сляп през половината от битката. Спечелих, но ми се искаше да бях дал повече на феновете.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес