Зареждане

Джордж Сент Пиер: Усман да не се разсейва! Не е непобедим

Джордж Сент Пиер: Усман да не се разсейва! Не е непобедим
Публикувано на: Април 30, 2022 в 04:00 ч
Джордж Сент Пиер се притеснява, че Камару Усман се разсейва с мисли за боксов дебют срещу Канело Алварез. Според канадеца, Усман трябва да остане фокусиран върху защитата на титлата си в полусредната категория на UFC.

Според GSP в категорията има много бойци, които могат да победят "The Nigerian Nightmare".

"Мисля, че има много бойци, които могат да бият Усман. В момента той е най-добрия в категорията, но това не означава, че е неуязвим. Той винаги трябва да е на топ ниво. Трудно е да бъдеш шампион, а още по-трудно е да се задържиш шампион. Сигурен съм, че ако питате Усман, той ще ви каже същото.

В момента е в добра серия, изглежда феноменално, но има много бойци, които ще го озорят, като Хамзат Чимаев. Леон Едуардс също може би.

Усман все още е загадка, която никой не е успял да разреши. Той е невероятен, но трябва да остане фокусиран в UFC и да не подценява никого. Да тренира за всеки двубой сякаш е най-тежкият му."

Вижте също: Чимаев: Още сега мога да смажа Адесаня и Усман

Усман ще направи шестата си защита на титлата с битка срещу Леон Едуардс по-късно тази година, вероятно през месец юли. 34-годишният боец в момента е най-добрият състезател на UFC според класацията.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес