Зареждане

Чимаев: Още сега мога да смажа Адесаня и Усман

Чимаев: Още сега мога да смажа Адесаня и Усман
Публикувано на: Април 7, 2022 в 02:00 ч
Хамзат Чимаев е уверен, че може да се справи с всеки в клетката. „Borz”не вижда кой може да го победи в момента. Хамзат се завръща този уикенд, за да се бие в полусредна категория с Гилбърт Бърнс. Битката им ще бъде част от UFC 273, което ще се проведе във Флорида.

Чимаев не е впечатлен от Бърнс и сподели, че ще му вземе сърцето и душата. В интервю за Даниел Кормие, Хамзат реши да говори за бъдещето си. Той е доста самоуверен и дано това не му изиграе лоша шега.

Ето какво сподели Хамзат за канала в YouTube на Кормие:

"Винаги съм бил готов за това време. Сега хората говорят, че той бил номер 2 в категорията и таквиа неща. Бил добър граплър, но това не е граплинг, нито бразилско джиу-джицу. 

Това е бой, има разбиване на физиономии и нокаути. Играта е опасна. Ще направя на Бърнс това, което направих и на предишните. Никой не може да ме спре. Не виждам кой може да ме победи. 

Усман е почти инвалид. Неговите колена не функционират. Има болки в ръцете, гърба и операции навсякъде. Камару вече е твърде стар и бавен. Те искат да намерят начин да изкарат пари и да се махнат от пътя ми. 

Мисля, че Израел Адесаня ще се бие с мен. Не смятам, че се страхува. Той не е на моето ниво. Даде гърба си на боец, който не събаря съперниците си. Уитакър не е борец, но успя да го свали. 

Ако аз му взема гърба, тогава всичко приключва. Усман вече е прекалено стар. Какви опоненти е победил ? Победи Ковингтън и Масвидал по 2 пъти. Победи Уудли, който вече не е в UFC. 

Бърнс не е никакво предизвикателство за мен. Ще вляза в клетката и ще му взема главата. Разбира се, че ще го смажа. Ще му взема сърцето и главата. Надявам се, че няма да плаче, както винаги прави след загубите. 

Мога още днес да взема титлата. Кажете ми къде са Усман и Адесаня. Ще ги смажа и двамата. Дейна ми обеща, че след победа над Бърнс ще се бия за титлата. Вярвам му и ще видим какво ще стане. 

Не знам какво ще направят от UFC."

Ще успее ли Чимаев да изпълни заканите ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес