Зареждане

Джону Уолкър уверен, че ще направи атрактивна битка срещу Тиаго Сантос

Джону Уолкър уверен, че ще направи атрактивна битка срещу Тиаго Сантос
Публикувано на: Септември 29, 2021 в 07:24 ч
Джони Уолкър се радва, че ще оглави първото си UFC събитие.

Уолкър е един от любимците на феновете. Сега ще има шанс да се докаже и пред мачмейкърите в организацията с представянето си срещу Тиаго Сантос в UFC Vegas 38.

"Много съм щастлив, че целия труд, който положих по време на кариерата ми, сега се отплаща. Радвам се, че съм тук в главно събитие. Много, много се радвам."

Първоначално обаче Уолкър трябваше да се бие с Джими Крут през март в UFC 260, но получи скъсване на гръдния мускул.

"Отне ми шест месеца да се завърна, операцията беше през февруари. Доста се потрудих в рехабилитацията всеки ден. Така че съм на 100% готов вече."


Веднага след като е можел да тренира, той е уведомил UFC, че е готов. Щом е получил предложението за главно събитие, той е приел на момента.

"UFC ми предложиха този двубой. Много се радвам за това, защото той е легендарен в Бразилия и е топ 5 опонент. Щастлив съм от тази голяма възможност... Той се е бил за титлата, така че е добро предизвикателство за мен."

Срещу Тиаго Сантос, Джони Уолкър знае, че трябва да внимава много от ударите с крака на бразилеца.

"Аз съм много непредсказуем и добър както на земя, така и в стойка. Имам добро жиу-житцу. Но и той е много добър страйкър. Ще бъде много атрактивна битка. Готов съм за нея... Не искам да стигаме до съдийско решение. Искам да го нокаутирам или победя с ключ. Нямам нищо против и да се бием 5 рунда, но предпочитам да го приключа." 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес