Зареждане

Джони Уокър: Ще бъда най-великият шампион в UFC

Джони Уокър: Ще бъда най-великият шампион в UFC
Публикувано на: Юли 2, 2023 в 08:00 ч
Джони Уокър се закани, че ще стане най-великият шампион в историята.

Бразилската звезда на UFC започна много силно в организацията. Не спираше да се говори, че той може да победи Джон Джоунс. Джони беше записал 3 поредни победи с нокаут в първия рунд, които му донесоха бонуси. Последваха две загуби, които го върнаха в реалността и спря да се говори, че той е готов за титлата.

В началото на миналата година Уокър беше спечелил само 1 от 5 битки в UFC. Към днешна дата Уокър е в серия от 3 поредни победи. Той обаче има загуба с нокаут от Джамал Хил и трудно ще получи шанс за златото срещу американеца.

Джони ще трябва да запише поне още 1 победа, за да може да претендира. Той обаче е уверен, че победата ще дойде, а след това и титлата.

"Победих Пол Крейг, който приключи шампиона Джамал Хил. Крейг е този, който приключи и Магомед Анкалаев. Победих и Антъни Смит, който изкара 5 рунда с Джон Джоунс. Днес съм номер 5 в света в моята категория. 

По Божията воля ще стана най-великият шампион. Работя наистина усилено и никога няма да се откажа. Надявам се, че мога да бъда пример, който да ви мотивира, че всичко е възможно." написа Уокър в Инстаграм.

Ще успее ли Уокър да стане шампион в UFC ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес