Зареждане

Джони Уокър: Мечтата ми все още е титлата

Джони Уокър: Мечтата ми все още е титлата
Публикувано на: Март 17, 2020 в 08:30 ч
27-годишният бразилец Джони Уокър навлезе в серия от 2 поредни загуби за първи път в своята кариера. Той загуби от Никита Крилов миналия уикенд в родината си и така се отдалечи от златото, което е негова цел в организацията. Преди няколко месеца Джони вече виждаше как споделя клетката с Джон Джоунс и беше в серия от 8 поредни победи, от които 3 в UFC с нокаут за секунди.

Джони загуби с нокаут от Кори Андерсън и това разклати неговата психика, но той все пак се стегна и направи някои промени. За съжаление явно тези промени не са достатъчни и той го разбра в клетката срещу Крилов. Бразилеца все още е млад и пусна изявление в социалните мрежи, с което сподеи, че златото все още е негова мечта. Ето какво написа Уокър:


Мисля над това, което се случи събота вечер. Научих много. Чувствам се горд, че минах три рунда срещу страхотен боец. Това обаче разкри слаби места в моята игра. Благодарен съм, защото ми показа какво трябва да подобря. Връщам се в залата. Мечтата ми все още е същата. Все още съм съсредоточен. Не спечелих, но се научих.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес