Зареждане

Джони Еблен защити титлата с брутален нокаут над Едуардс

Джони Еблен защити титлата с брутален нокаут над Едуардс
Публикувано на: Септември 24, 2023 в 01:20 ч
Джони Еблен защити титлата в средна категория на Bellator.

31-годишната звезда от САЩ се изправи срещу претендента Фабиан Едуардс, който е брат на Леон Едуардс. Двамата оглавиха събитието Bellator 299, което се проведе в Дъблин, Ирландия. Джони не само защити титлата, но и остана непобеден в ММА.

В първия рунд двамата заложиха на размяна на удари и лоу кикове. Еблен опита събаряне, но Едуардс се защити. Като цяло рундът беше равностоен, но вероятно съдиите щяха да го дадат на шампиона.

Във втория рунд Еблен беше по-активният боец. Двамата отново заложиха на лоу кикове. Фабиан вкара лакът в лицето на Еблен и му отвори брутална аркада на веждата. Джони свали Едуардс на земята, но Фабиан бързо се изправи. Този рунд е за шампиона.

В третия рунд Eблен успя да стигне до победата. Джони прати Едуардс в нокдаун, след което го последва на земята. Еблен се нахвърли като обезумял на Едуардс и го смаза с граунд енд паунд.

Фабиан загуби съзнание, а реферът спря битката 21 секунди след началото на 3-тия рунд. Toва е 14-та поредна победа за Еблен, който вече е с рекорд 14-0 в ММА. Той защити титлата си за 2-ри път.

Едуардс се разделя със серия от 3 победи.










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес