Зареждане

Джон Маккарти: Ник Диас ще доминира Усман в стойка

Джон Маккарти: Ник Диас ще доминира Усман в стойка
Публикувано на: Юни 2, 2022 в 03:00 ч
ММА легендата Ник Диас пожела шанс за титлата срещу Камару Усман.

Вижте още - Ник Диас: Вярвам, че мога да победя Камару Усман!

Това се случи наскоро в интервю за TMZ. 38-годишната звезда е в серия от 3 поредни загуби и няма победа от 11 години. В края на септември миналата година Диас се завърна след 6 години отсъствие. Той направи реванш с Роби Лоулър и загуби с нокаут в 3-тия рунд.

Ник не изглеждаше добре в клетката, но въпреки това ще продължи да се бие. Диас си пожела шанс за титлата в края на годината, а много от феновете му се изсмяха. Малцина са тези, които вярват, че на тези години и в тази форма Ник има шанс срещу Усман.

Легендарния рефер Джон Маккарти вярва, че Ник има шанс. "Big John" сподели, че Диас ще бъде толкова добър в стойка, че Усман ще бъде принуден да полза борба. В своя подкаст Джон каза още:

"Ако има нещо, което да знаем за Ник, то е, че той ще даде всичко от себе си. Имам ли нещо против да го видя срещу Усман ? Нямам! Усман ще играе с него в стойка, но ще ползва борба, след като Ник го разбие.

От какво винаги се оплаква Ник ? Оплаква се от това, че неговите опоненти се борят. Не виждам Усман да играе дълго време с Диас в стойка. Нещата ще започнат да стават трудни. 

Ник е готов да го удрят, за да вкара удари. Той просто поддържа това действие, което ви кара да започвате да ставатe повече отбранителни, отколкото нападателни.

И тогава Усман ще си каже, че трябва да използва борбата. Това виждам в такава битка."

Може би Диас щеше да доминира в стойка, но преди 10 години. Вие как мислите ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес