Зареждане

Ник Диас: Вярвам, че мога да победя Камару Усман!

Ник Диас: Вярвам, че мога да победя Камару Усман!
Публикувано на: Май 27, 2022 в 14:00 ч
ММА легендата Ник Диас вярва, че може да победи Камару Усман.

38-годишният Диас е в серия от 3 поредни загуби и няма победа от 11 години в ММА. В края на септември миналата година Ник се завърна в клетката след 6 години отсъствие. Той се би с Роби Лоулър, но не изглеждаше добре и загуби с нокаут в 3-тия рунд.

Така Ник е с рекорд 26-10-2 в ММА и няма победа в последните си 4 битки. Диас е бивш шампион на WEC и Strikeforce. Неговите най-добри години отдавна са в историята, но въпреки това Ник вярва, че може да победи Камару Усман.

"Планирам да се бия в края на годината. Работя по въпроса. Tочно сега не знам срещу кого искам да се бия. Фокусирам се върху моите тренировки. 

Предпочитам да се бия за титлата с Камару Усман, вместо в боксов мач с Канело Алварес. Да, ще се бия за титлата. 

Аз мога да прередя всички, защото съм по-голямата битка. Няма нужда да влизам в клетката, за да ме сритват младите момчета. Не, че няма да ги победя, но просто не съм мотивиран за битки с неизвестни. 

Да, мисля, че ще победя Камару Усман. Мога да го нокаутирам, или да го събмитна. Aко Усман гледа, то искам да му кажа, че ще го бия. Много бих искал шанс, защото вярвам, че ще го победя", сподели Ник Диас пред TMZ.

Може ли Ник да бие Камару Усман ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес