Зареждане

Джон Кавана: Конър знае повече за битките от всички

Джон Кавана: Конър знае повече за битките от всички
Публикувано на: Януари 5, 2020 в 09:20 ч
Джон Кавана, който е дългогодишен треньор на Конър Макгрегър вярва, че неговия боец е във формата на живота си. Голямата звезда на UFC направи много пари през последните години и видяхме в последната му среща с Хабиб Нурмагомедов, че той е съвсем различен. Макгрегър загуби със събмишън и отдаде загубата на несериозност от негова страна, както и на контузия.

Сега обаче всичко било различно и той си върнал този глад за успехи, който го направи двоен шампион в две различни организации. Звездата се завръща на 18-ти януари във във Вегас, за да се бие с Доналд Серони. Кавата даде интервю за TheMacLife и сподели, че неговия човек е готов да затвори устите на критиците:


Конър има високо бойно IQ и разбира бойната игра. В този тренировъчен лагер ние се махнахме от пътя му. Осигурихме му среда, в която той вижда и чувства различни неща. Оказахме му подкрепа. Ние се вслушвахме в него. Ние, треньорите не сме мислили за план в тази битка, а след това да включим и Конър в него. 

Той знае повече за битките от всички нас взети заедно. Мотивацията на Конър не е за отмъщение. Неговата мотивация е за любов, а тя е по-силна от отмъщението. Виждам битката между тях да приключва в последните рундове. Така съм се настроил психически и съм готов за това. 

Конър може да го победи в началото, но сега е качил килограми и виждам, че ще се случи към края. Мисля, че Конър се намира в най-добрата си форма. Всичко това е благодарение на неговата постоянност. 

Той е забавляваше и един щастлив боец е опасен боец. Макгреъгр е щастлив от всичко и мисля, че ще видите най-доброто от него. Конър е фокусиран върху себе си и не се интересува от своя опонент. Той иска 3 битки тази година и ние ще планираме датите. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес