Зареждане

Джон Фюри: Тайсън ще бие Джон Джоунс в бой без правила

Джон Фюри: Тайсън ще бие Джон Джоунс в бой без правила
Публикувано на: Септември 3, 2023 в 05:00 ч
Мотивите на Тайсън Фюри да приеме битката с Франсис Нгану изглеждат очевидни – пари.

В битките между боксьори и ММА бойци се правят големи пари. Много от феновете плащат, за да видят кой ще надделее. Джон Фюри се е насочил към потенциален двубой между сина си и Джон Джоунс, предвиждайки битка, която надхвърля бокса и навлиза в царството на ММА.

Тайсън и Джоунс по-рано намекнаха за битка, но логистичните предизвикателства изглежда сложиха спирачка на разговорите. В момента Фюри се готви за бой срещу бившия шампион на UFC в тежка категория Франсис Нгану. Двамата ще направят боксов мач на 28 октомври в Саудитска Арабия.

Джон Фюри вече предвижда грандиозен двубой с Джоунс след битката с Нгану. В интервю за Seconds Out бащата на Фюри сподели, че иска бой без правила между Тайсън и Джоунс. Джон Фюри вярва, че Тайсън е способен да спечели.

„Не искам да гледам боксов мач между тях. Искам да видя и двамата мъже в кралска битка. Всичко да е заложено на карта, а най-добрия да се изправи накрая. Тайсън може да направи това. 

Тайсън ще ти изрита топките по дължината на гърба. Той ще те удари с лакът и ще ти разбие лицето. Сигурно ще ти отхапе и едното ухо.", сподели Джон Фюри.

Думите на Джон Фюри подчертават неговото убеждение, че Тайсън има уменията и упоритостта да превъзхожда в смесените бойни изкуства срещу противник като Джон Джоунс. Вие как мислите ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес