Зареждане

Джон Фич: Гордея се с моите постижения

Джон Фич: Гордея се с моите постижения
Публикувано на: Септември 14, 2020 в 04:00 ч
Джон Фич загуби миналия уикенд от Нейман Грейси в Кънектикът и обяви, че се оттегля от ММА, 42-годишния ветеран загатна за оттегляне още миналата година, но сега го направи официално. Той остави ръкавиците си в центъра на клетката след поражението на Bellator 246.

Фич приключва кариерата си със статистика 32-8-2-1 в ММА и може да се похвали с големи моменти в своята кариера. Джон е бивш претендент за титлите в UFC и Bellator, както и шампион на WSOF. Ето какво сподели Фич пред медиите след последната битка в кариерата си:

Забавлявам се, но тялото ми не реагира така, както трябва. Възстановяването не е такова, каквото беше преди. Не искам да поемам по мръсния път и мисля, че е точното време за оттегляне. Успях да спечеля титли в кариерата си. Грейси е страхотен боец и се надявам, че ще продължи да се развива и ще стане шампион. 

Мисля, че два от най-големите ми моменти бяха битката с Джордж Сейнт Пиер и когато отидох да се бия в Бразилия. Всичко в тези срещи беше невероятно. Битката за титлата в WSOF срещу Джейк Шилдс в Медисън Скуеър Гардън също беше невероятна. Горд съм с това, което постигнах. Направих някои грешки в кариерата ми, но като цяло беше добра. Моите деца ще ми се възхищават, когато пораснат.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес