Зареждане

Джон Джоунс разкри защо се е крил под клетката преди години

Джон Джоунс разкри защо се е крил под клетката преди години
Публикувано на: Октомври 10, 2020 в 01:00 ч
Бившият шампион в полутежка категория Джон Джоунс разкри причината, поради която се крил под клетката преди години в залата. "Bones" стана обект на доста подигравки заради тази история и всички го критикуваха, че се крил от USADA, които дошли да го тестват. Това обаче не е истина и живата легенда реши да изплюе камъчето.

В социалните мрежи Израел Адесаня го захапа и започна да му се подиграва заради въпросната случка, което провокира Джон да каже какво точно е станало. Ето и отговора на комичната ситуация, в която изпаднал Джоунс по време на тренировка в залата:

Крих се под клетката от Атлетическата комисия на Невада, а не от USADA. Това беше преди доста време. Бях изпушил един джойнт и се страхувах, че ще ме хванат за употреба на марихуана. Това е цялата истина. Сега вече всички го знаят. 

В последните седмици Джоунс и Адесаня не спряха да се обиждат, от което излезе и нещо хубаво, защото най-накрая знаем истината. Ето и една снимка, която Адесаня пусна, за да се присмее на бившия шампион:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес