Зареждане

Джон Джоунс обмисля качване в тежка категория през 2020 година

Джон Джоунс обмисля качване в тежка категория през 2020 година
Публикувано на: Декември 23, 2019 в 18:15 ч
Джон Джоунс сериозно обмисля качване в тежка категеория. Шампиона в полутежка категория вече е победил почти всички в категорията си и през февруари ще защитава пояса срещу Доминик Рейес на UFC 247 в Тексас. "Bones" няма загуба вече 10 години и се намира в серия от 16 поредни победи. Все още няма боец, който да е успявал да го разгадае, но в своята последна битка той за първи път в кариерата си спечели с раздвоено решение срещу Тиаго Сантос.

Шампиона споделя, че след битката с бразилеца е обмислял да се качи в тежка категория, но все пак е решил да не бърза. Той искаше да се бие с Израел Адесаня, но не се получи и сега Джоунс споделя, че времето за качване в горната категория е близо:


След битката ми срещу Тиаго Сантос обмислях да отида в тежка категория, за да ги забавлявам. Цял живот се боря с моя брат. Тренирал съм с Андрей Арловски и Алистър Овърийм и мога да кажа, че се справям добре срещу тях. На 109 килограма се движа също толкова добре, както в полутежка категория. 

Аз съм гъвкъв и мога да правя неща, които другите не могат в тежка категория. Мога да правя удари със завъртане, летящи колена и такива неща. Времето за тежка категория е близо. Няма да се изненадам ако се случи през 2020 година. 

Наскоро бях 109 килограма и сега живея заедно с моя диетолог. Направил съм си зала в гаража и се чувствам добре. Аз съм 104 килограма и имам 6 плочки. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес