Зареждане

Джон Джоунс: Готов съм за гигантите Миочич и Нгану

Джон Джоунс: Готов съм за гигантите Миочич и Нгану
Публикувано на: Януари 2, 2021 в 14:06 ч
Джон Джоунс е готов да се тества срещу големите имена в тежка категория. "Bones" излезе от своята зона на комфорт и оваканти титлата в полутежка категория, която дълги години беше в негово притежание. Легендарния боец иска да се затвърди в историята на ММА и вярва, че за целта е нужно да спечели и титлата в тежка категория.

От UFC застават зад него и ще му дадат този шанс през 2021 година. Джоунс ще изчака битката между Стипе Миочич и Франсис Нгану, които ще се бият за титлата в тежка категория през март. Ако всичко върви по вода, тогава UFC ще изправят Джоунс през юни срещу победителя от шампионската битка. Предизвикателството е гигантско, но Джоунс е готов да се хвърли в дълбокото:

Ще бъда готов за Стипе Миочич и Франсис Нгану. Битки срещу двамата са голямо предизвикателство. Стипе е най-великият в историята на тежка категория. Той има статистика и рекорди, които го доказват. Нгану от своя страна е изрод с нокаутираща сила, който постоянно се развива. 

Двете битки са гигантско предизвикателство. Но аз съм тук за това и искам да се изправя срещу тежките, за да видя какво мога. 

Беше невероятно да съм шампион в полутежка категория. Някъде по пътя обаче вълнението и емоциите от златото изчезнаха. Беше просто поредния ден на работа. Сега обаче не съм печелил титлата при тежките. Това е нещо ново за всички нас. 

Ще успее ли Джоунс да спечели титлата при тежките ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес