Зареждане

Джо Роугън се съмнява, че Майк Тайсън е на забранени вещества

Джо Роугън се съмнява, че Майк Тайсън е на забранени вещества
Публикувано на: Май 17, 2020 в 08:05 ч
Наскоро голямата легенда в бокса Майк Тайсън обяви, че се завръща в играта на 53-годишна възраст. Железния Майк започна да пуска видеа от своите тренировки, на които изглежда в много добра форма и напомня за отминалото си величие. Няколко дни след него друга легенда в лицето на Ивендър Холифийлд също обяви, че се връща на ринга. Тайсън иска да участва в битки по 3-4 рунда за благотворителност.

Вижте още - Майк Тайсън изкара ангелите на всички с ново видео​​​

Само за няколко месеца Майк навлезе в страхотна физическа форма, с която стресна Джо Роугън. Дългогодишния коментатор и анализатор твърди, че трябва да тестват Тайсън за забранени вещества, защото в противен случай ще видим брутални неща от него. Ето какво сподели Роугън в своя подкаст:


Нещата ще бъдат много различни, ако не го тестват за хормони. Ако той приема тестостерон, растежен хормон, хормон на щитовидната жлеза и всички неща, които хората правят, когато предприемат хормонозаместителна терапия, то тогава тялото ви функционира много по-добре на по-късна възраст. 

Ако не тестват Тайсън и Холифийлд и всички останали момчета, то може да видим някои луди неща. Не знам, може би той не е на забранени вещества. Може би е просто специален спортист. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес