Зареждане

Джо Роугън изригна: Уволнете всички съдии в ММА

Джо Роугън изригна: Уволнете всички съдии в ММА
Публикувано на: Декември 19, 2019 в 11:34 ч
Все по-често ставаме свидетели на противоречиви отсъждания на съдиите в ММА. Има такива решения и в бокса, но повечето са в ММА, защото има повече ММА събития и са по-чести. Миналия уикенд във Вегас отново станахме свидетели на такива решения, след като съдиите ограбиха Хосе Алдо в битката му с Марлон Мораес. Легендарния бивш шампион пресираше през цялото време и отбеляза повече удари, но въпреки това загуби с раздвоено решение.

Джо Роугън често е изригвал срещу съдиите в ММА и реши отново да го направи. Роугън смята, че всички съдии трябва да бъдат уволнени, а вместо тях да се назначават бивши бойци, които си имат поняие. Ето какво е мнението на Джо за съдиите в ММА и техните отсъждания:


Мисля, че тази система не струва. Такава е системата с 10 точки. Това е системата на бокса, а не нашата. Не трябва да я ползваме. Трябва да си имаме наша система, в която всичко се оценява. Мисля, че има гигантски проблем със съдиите, защото те дори нямат опит в ММА. 

Това е гигантски проблем. Мисля, че съдиите трябва да имат поне малък опит в ММА. Някои от тях дори не са тренирали, а просто са минали някакъв курс. Това нещо е ужасно и не се прави нищо по темата. Виждаме как някои съдии отсъждат много зле, но въпреки това продължаваме да ги виждаме по събития. 

Трябва да уволним всички. Това, което трябва да направят е да наемат за съдии бивши бойци. Когато видиш отсъжданията на тези съдии ще разбереш, че не са правили нищо в живота си. 

Нямат идея какво се случва и просто имат някакъв курс. Те имат някакви основни знания за бойните спортове, а това е недопустимо на най-високото ниво в играта. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес