Зареждане

Джо Роугън: Гейджи е чудовище и ужасяващ индивид

Джо Роугън: Гейджи е чудовище и ужасяващ индивид
Публикувано на: Април 10, 2020 в 05:00 ч
Дългогодишният коментатор и анализатор в UFC, Джо Роугън е впечатлен от Джъстин Гейджи и го засипа с похвали в своя подкаст. Гейджи приема битка с кратко предизвестие и ще се бие с Тони Фъргюсън на 18-ти април в главната битка на UFC 249. Срещата между тях ще е за временната титла в лека категория и това я прави още по-интересна.

Двамата бойци са сред най-бруталните в категорията и са тези, които нанасят най-много щети на своите съперници. Обичат битките в стойка и притежават множество оръжия, с които могат да се наранят взаимно. Гейджи е в серия от 3 поредни победи с нокаут в първия рунд и няма какво да губи в тази среща. Тони от своя страна е в серия от 12 поредни победи и поема сериозен риск. Ето какво сподели Джо в своя подкаст на Гейджи:


Джъстин Гейджи е чудовище. Той е чудовище. Той е ужасяващ индивид. Гейджи е в спорт, който е брутален, това е по своята същност насилствен спорт, а Джъстин се откроява като най-бруталният боец. Вижте неговата битка срещу Едсън Барбоза и вижте как това копеле атакува хората. 

Той е безразсъден и много див. Ужасяващо е. Той е нещо специално и е по-добър с всяка изминала среща. Въпросът е колко е тренирал? Той приема битка с много кратко предизвестие. Приема тази битка само с две седмици предизвестие.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес