Зареждане

Джо Роган пусна видео, сравняващо COVID-19 с Холокоста

Джо Роган пусна видео, сравняващо COVID-19 с Холокоста
Публикувано на: Септември 28, 2021 в 10:44 ч
Джо Роугън е на път да си навлече гнева на много важни хора за пореден път. Легендарния подкастър и коментатор в UFC пусна видео, продуцирано от „Samuel Rivera Films“, което включва разказ, взет от епизод на "The Joe Rogan Experience".

Във видеото Роугън сравнява това, което се случва в моемнта с коронавируса с Холокоста. Всеки знае, че по време на холокоста приблизително шест милиона европейски евреи по времето на Втората световна война са били избити от Нацистка Германия на Адолф Хитлер.

Видеото включва музика, както и изображения на Хитлер, нацистка Германия и сцени от Холокоста, поставени заедно с изображения на чернокожи американци, арестувани от полицията.

„Трябва да защитим тези свободи на всяка цена, независимо дали сте съгласни с избора на хората или не, защото това е основата, върху която е основана тази страна“, каза Роган по време на клипа. "Всичко, което се появи, което може да попречи на вашата свобода е по дефиниция антиамериканско."

Съвсем наскоро Роган похвали ивермектин, лекарство без доказана способност да лекува COVID-19, като едно от лекарствата, които му помогнаха да се възстанови от коронавируса.

Ето го видеото, с което Роугън призова за СВОБОДА:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес