Зареждане

Джейк Пол се промъкна в UFC 306 нелегално

Джейк Пол се промъкна в UFC 306 нелегално
Публикувано на: Септември 16, 2024 в 19:43 ч
Президентът на UFC Дана Уайт забрани на Джейк Пол да присъства на  събитията на UFC за цял живот. Въпреки това звездата от YouTube и бокса се маскира и се промъкна на събитието на UFC в The Sphere в Лас Вегас.

Джейк Пол със забрана за посещаване на UFC

Джейк Пол е боксьор, YouTuber и боец на PFL, но не може да посещава събития на UFC. Преди около две години Дана Уайт забрани на Пол да присъства на всички събития на UFC. Тази забрана произтича от дългогодишната вражда между Пол и Уайт, както и от деструктивното поведение на Пол по време на предишни събития на UFC. 

До забраната се стигна след инцидент на UFC 261, където присъствието на Пол доведе до разгорещена словесна размяна с бившия шампион и коментатор Даниел Кормие. По време на събитието тълпата скандираше в един глас "Джейк Пол да го духа", което допълнително изостри напрежението. За забраната допринесоха постоянните критики на Пол към заплащането на бойците на UFC и публичните му спорове с Дана Уайт. 

Джейк Пол се промъкна в UFC 306 

Въпреки забраната Пол успя да се промъкне на UFC 306 в "Сфера" в Лас Вегас на 15 септември. Пол носеше сложна маскировка, включваща протезна маска с дълга сива коса и брада, за да мине през охраната. Той присъства на събитието, за да подкрепи своя приятел и бизнес партньор Шон О'Мали, който се би за титлата в полусредна категория. Пол документира проникването си във видеоклип в Инстаграм, в който показва как се справя с охраната и дори минава покрай Дана Уайт в тълпата.

Гледайте пълния видеоклип по-долу:

Джейк Пол срещу Майк Тайсън

Джейк Пол ще се изправи срещу Майк Тайсън в боксов мач, насрочен за 15 ноември 2024 г. на стадион AT&T в Арлингтън, Тексас. Този двубой бележи значимо събитие, тъй като ще бъде излъчван в световен мащаб по Netflix, с което платформата за първи път навлиза в областта на спорта на живо. Първоначално планиран за 20 юли, двубоят беше отложен поради заболяване на Тайсън от язва на стомаха.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес