Зареждане

Джеф Монсън готов за реванш с Фьодор Емеляненко в Русия

Джеф Монсън готов за реванш с Фьодор Емеляненко в Русия
Публикувано на: Юли 8, 2021 в 04:00 ч
Бившият ММА боец Джеф Монсън е готов да се завърне в ММА за 1 последна битка. 50-годишният ветеран от САЩ, който от години е руски гражданин иска да се бие с Фьодор Емеляненко. Двамата се биха преди 10 години в края на 2011 година в Москва. Тогава Емеляненко доминира и успя да спечели с решение. Монсън е с рекорд 61–26–1 в ММА и за последно победи Кардо със събмишън в края на 2016 година.

Джеф печели 41 от срещите си с приключване и в 14 от своите загуби пада с приключване. В началото на 2021 година той обяви, че се оттегля от ММА заради множество контузии, които  получил в кариерата си. Сега обаче Монсън е готов да се бие с Емеляненко в края на годината на дебютната галавечер на Bellator в Русия. Ето какво сподели още Джеф по темата пред Sport24:

Бих искал да се бия с Фьодор. Отличен завършек за кариерите и на двамата. Доста популярен съм в Русия, Емеляненко е най-великият боец. За мен би било чест да му отмъстя за поражението през 2011 година. Неговият отбор все още не е решил за избор противник. 

Нека да видим кой ще бъде избран. Независимо от противника ще бъде интересна битка. Ако Фьодор не се интересува, аз съм готов да се бия както с Александър Емеляненко, така и с всеки друг боец на 23-ти октомври в Москва.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес