Зареждане

Джъстин Гейджи: Свърших добра работа и вкарах щети

Джъстин Гейджи: Свърших добра работа и вкарах щети
Публикувано на: Октомври 26, 2020 в 02:00 ч
Бившият временен шампион на UFC в лека категория Джъстин Гейджи вярва, че е свършил добра работа в битката с Хабиб Нурмагомедов. Двамата се биха миналия уикенд в Абу Даби, където Нурмагомедов пое няколко от тежките ритници на Гейджи. В крайна сметка "The Eagle" наложи волята си и успя да спечели със събмишън във втория рунд.

31-годишния американец се раздели със серията си от 4 поредни победи с нокаут и инкасира 3-тата си поредна загуба в клетката. Ето какво сподели Гейджи след тежката загуба, която го отдалечи от безспорната титла:

Гадно е и съм наранен. Емоционално е, но все пак такава е играта. Хабиб беше загазил с мен. Още няколко ритника и той нямаше да може да ходи. Той ще куца поне 3 седмици след битката ни. Това не е нещо, с което да се гордееш, защото загубих, но се чувствам жив. Мисля, че свърших страхотна работа и вкарах щети. Държах дистанцията, заплашвах го с удари и вкарах щети. 

Знам, че той я беше загазил. Той направи това, което трябваше. Свали ме на земята и беше доста силен. Знам, че баща му би се гордял с него. Да ме удушат беше една малка мечта и напред към следващата битка. Поех 2 или 3 тежки удара в главата. Не съм лекар, но знам, че няма последствия, след като те удушат. Готов съм да се бия отново. Обичам битките и те са моя живот. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес