Зареждане

Джъстин Гейджи срещу Майкъл Чандлър на UFC 268

Джъстин Гейджи срещу Майкъл Чандлър на UFC 268
Публикувано на: Август 1, 2021 в 04:00 ч
Двама бивши шампиони в лека категория ще се сблъскат в клетката на UFC. Джъстин Гейджи и Майкъл Чандлър ще се бият на UFC 268, което ще се проведе на 6-ти ноември в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк. Двамата разменяха обиди и закани в последните седмици и битката е факт.

Гейджи е с рекорд 22-3 в ММА и идва след загуба от Хабиб Нурмагомедов. Тази загуба му спря серия от 4 поредни победи с нокаут. Джъстин успя да спечели 5 от своите 8 битки в UFC. В тези 8 срещи той заслужи 9 бонуса.

Гейджи е бивш временен шампион в UFC и приключва 20 от срещите си. В 3 от неговите загуби той пада с приключване. Джъстин е бивш шампион на WSOF и победа над Чандлър ще го върне в надпреварата за титлата.

Чандлър е с рекорд 22-6 в ММА и идва след загуба от Чарлз Оливейра. Тази загуба му спря серия от 3 поредни победи с нокаут. Майкъл не успя да стане шампион в UFC, но беше близо до това постижение.

Той е бивш шампион на Bellator и печели 21 от срещите си с приключване. В 4 от своите загуби той пада с нокаут. Чандлър успя да стане любимец на Дейна Уайт, който му даде шанс за титлата само след 1 победа в UFC.

Кой ще спечели този дуел ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес