Зареждане

Джъстин Гейджи: Ще се опитам да размажа физиономията на Хабиб

Джъстин Гейджи: Ще се опитам да размажа физиономията на Хабиб
Публикувано на: Октомври 18, 2020 в 05:00 ч
Временният шампион в лека категория Джъстин Гейджи се готви за нокаут над Хабиб Нурмагомедов. Двамата ще се бият след седмица в главната битка на UFC 254, което ще се проведе на остров Яс в Абу Даби. Хабиб залага безспорната титла, както и непобедения си статут. Гейджи не се притеснява от критиките и от това, че много хора го отписват.

Той е категоричен, че излиза за нокаут и ще се опита да размаже физиономията на Нурмагомедов. 31-годишния американец вярва, че Хабиб се е бил с удобни съперници в цялата си кариера. Джъстин смята, че Хабиб не е имал трудности в битките си, но ще срещне такива следващия уикенд. Ето какво още сподели Гейджи:

Мисля, че той е изключителен боец. Успешен е в това, което може. Но той нямаше конкуренцията, която другите имат в кариерата си. Нека да видим времето, в което той имаше рекорд от 12-0 в ММА. Първите 10-12 битки в Русия, той понякога е правил по 3-4 битки на вечер. И дори в UFC той нямаше толкова много топ 10 противници. Бяха само трима или четирима. Той спечели титлата в битка с Якуинта. 

Тази битка беше далеч от световно ниво. Победата му над Поарие беше впечатляваща, но Дъстин няма борба, а бокс. Да, Поарие има добра гилотина, но освен това, той не се откроява със своите експлозивни качества. Боя с Макгрегър също беше впечатляващ, но Конър също е слаб в борбата. Аз имам борба. Ние сме на една възраст и не може да е работил по-дълго от мен. 

Уважавам го като боец, уменията му са феноменални. Вярвам, че той имаше удобни съперници в цялата си кариера. Хабиб не се е сблъсквал с трудности, но на 24-ти октомври ще се сблъска. Неговите фенове са доста странни. Правят се на корави, но са емоционални. 

Обещавам, че ще изляза и ще опитам да му размажа физиономията. Когато го нокаутирам, феновете ще крещят, а аз ще се наслаждавам. Пишат, че нямам шанс. Не за първи път чувам това и не за първи път доказвам, че грешат.

Гейджи е в серия от 4 поредни победи с нокаут. Той нокаутира 19 от съперниците си и 2-те му загуби са с нокаут. Хабиб не се слави с нокаутираща сила и вероятно ще търси събмишън или победата с решение, което ще е тежка задача. Кой ще победи ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес