Зареждане

Джъстин Гейджи: Ще се моля Серони да нокаутира Макгрегър

Джъстин Гейджи: Ще се моля Серони да нокаутира Макгрегър
Публикувано на: Януари 4, 2020 в 06:00 ч
Джъстин Гейджи не може да понася Конър Макгрегър и ще се моли той да бъде нокаутиран по-късно този месец. Златната кокошка на UFC се завръща, за да се бие срещу Доналд Серони на 18-ти януари във Вегас. Гейджи дълго време настояваше за битка с Макгрегър, но не я получи и сега не иска нищо добро за своя колега в октагона.

Джъстин идва след победа с нокаут над Серони, която записа през септември и реши да даде своята прогноза за срещата. Бившия шампион в лека категория на WSOF клони към победа за ирландеца, но въпреки това ще се моли "Cowboy" да спечели с нокаут:


Сигурен съм, че ще склоня към победа на Конър. Много са ценни тайминга и това да преценяваш дистанцията. Мисля, че тези неща бяха ключови за мен в битката ми със Серони. Мисля, че тези неща ще са фактор и в тази среща. Ще се моля много пъти Доналд да нокаутира Макгрегър. 

Ако Конър успее да победи Серони, то това не значи, че ще получи шанс за титлата. Неговата битка след Серони няма да бъде за титлата, защото тя вече е заложена през април. Най-вероятно Конър ще се бие срещу Масвидал, а чак след това ще търси титлата в лека категория. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес