Зареждане

Джъстин Гейджи измести Конър Макгрегър в ранглистата

Джъстин Гейджи измести Конър Макгрегър в ранглистата
Публикувано на: Декември 27, 2019 в 08:45 ч
Джъстин Гейджи иземсти Конър Макгрегър в ранглистата на UFC в лека категория. Дълго време Гейджи критикуваше организацията, защото ирландецът беше пред него в класирането, въпреки че няма победа от 3 години. Джъстин получи това, което искаше и измести Конър от 3-тата позиция. Макгрегър падна с едно място и така зае 4-та позиция в лека категория.

Двамата с Гейджи имат претенции към титлата в лека категория, която Хабиб Нурмагомедов ще брани през април срещу Тони Фъргюсън в Бруклин. Конър ще се бие срещу Доналд Серони през януари и при победа от UFC планират да му дадат нов шанс за титлата в лека категория. Това не се хареса на Джъстин и той отново беше критичен към UFC.

Дейна Уайт много иска реванш между Хабиб и Макгрегър, защото първата им битка стана най-продавана в историята им, а втората със сигурност отново ще привлезче внимание и приходи. Гейджи не е доволен от това и настоява да получи шанс, защото вече се доказа и е в серия от 3 поредни победи с нокаут в първия рунд.

И двамата с Конър са евентуални претенденти за титлата, която може да смени своя притежател през април. Не е ясно какво ще се случи, но ако Хабиб я защити, то тогава е по-вероятно UFC да изберат Макгрегър за негов следващ опонент, а Гейджи ще бъде пренебрегнат в името на парите.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес