Зареждане

Джаред Кенъниър откачи главата на Брънсън с брутални лакти

Джаред Кенъниър откачи главата на Брънсън с брутални лакти
Публикувано на: Февруари 13, 2022 в 06:41 ч
Джаред Кенъниър може би си заслужи шанс за титлата в средна категория. Нокаутьора от САЩ се изправи срещу Дерек Брънсън в главната карта на UFC 271, което се провежда в Тексас. Кенъниър мина през ада в първия рунд и секунди го деляха от загубата.

Ясно беше, че Брънсън ще залага на своята стратегия, която е събаряния и граунд енд паунд. Първия рунд протече много добре за Дерек. Той успя да наложи волята си и в края на рунда прати Кенъниър на земята след дясно кроше.

Дерек му приложи захват за предаване и Джаред беше спасен от сирената. Във втория рунд обаче нещата се обърнаха. Брънсън пак пренесе боя на земя, но Джаред се изправи и го нарани. По-голямата част от опитите за събаряния от страна на Брънсън бяха неуспешни.

Джаред нарани сериозно Брънсън след тежък лакът и бек фист. Краката на Брънсън не го слушат и Кенъниър го сваля на земята. Дерек не е адекватен и това позволява на Кенъниър да му вкара брутални удари с лакът.

Главата на Брънсън отскача от пода, което кара рефера да се намеси и да спре битката в последните секунди на рунда. Така Джаред печели с нокаут. С тази победа Кенъниър навлезе в серия от 2 поредни победи и пожела шанс за титлата.

Брънсън от своя страна се разделя със серия от 5 поредни победи и губи за първи път от 4 години.













Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес