Зареждане

Джаред Кенъниър е готов да се бие с Хамзат Чимаев, но има условие

Джаред Кенъниър е готов да се бие с Хамзат Чимаев, но има условие
Публикувано на: Юни 19, 2023 в 06:00 ч
Джаред Кенъниър иска още един шанс за титлата и ще се бие с когото трябва, за да го получи.

Миналият уикенд Кенъниър показа може би най-доброто представяне в кариерата си. Той доминира над Марвин Ветори в главното събитие на UFC Vegas 75. Победата с решение беше 2-ра поредна за Джаред, който преди 1 година се би за златото, но загуби от Израел Адесаня.

Победата затвърди Кенъниър като един от най-добрите състезатели в средна категория в света и той вярва, че тя го връща в борбата за титлата. Сега Джаред си търси битка, която да му спечели шанс за титлата. Той е готов да посрещне Хамзат Чимаев в категорията.

Джаред ще се бие с него, но само ако му гарантират шанс за златото при победа.

"Знам, че Израел Адесаня иска да се бие с Друкус дю Плеси. Скоро той има битка с Робърт Уитакър. Сигурен съм, че тази победа ме поставя нагоре в играта за титлата. Всъщност не се притеснявам от това какво може да се случи или не, просто ще се съсредоточа върху следващия бой. Ще се върна в залата и ще се готвя за следващата битка. 

Дали битка с Чимаев ще ми донесе шанс за титлата ? Не знам.  Той дори не е класиран в средна категория, нали? Знам, че е популярен. Всички искат да го видят в клетката. Ако ми се обадят и ми кажат, че това е бой за определяне на претендент, тогава приемам. 

Ще се бия с него, ако ми кажат, че стои между мен и шампиона.", каза Кенъниър пред медиите.

Чимаев е една от най-силно рекламираните изгряващи звезди в ММА, но не се е състезавал от почти година. Той твърди, че ще се бие в края на годината в Абу Даби. Все още не е ясно в коя категория и срещу кого.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес