Зареждане

Джамал Хил иска битка с Джон Джоунс

Джамал Хил иска битка с Джон Джоунс
Публикувано на: Февруари 1, 2023 в 12:28 ч
Шампионът на UFC в полутежка категория Джамал Хил очаква бъдеща супер битка с Джон Джоунс.

„Sweet Dreams“ идва след битката му с Гловер Тейешейра на UFC 283 по-рано този месец. Въпреки че се отправи към родната страна на бразилеца, Хил доминираше в първата си битка за титлата. Той взе шампионския пояс с единодушно съдийско решение.

Към момента следващата битка на новия шампион все още не е определена. Въпреки това, той може да се изправи срещу бившия носител на титлата Иржи Прохазка. След UFC 281, „Denisa“ и Хил си размениха видеклипове със закани.

Въпреки че все още е много далеч, Джамахал Хил също има поглед върху възможен сблъсък с Джон Джоунс. „Bones“ беше извън игра след победата си с решение над Доминик Рейес през февруари 2020 г. След тази победа Джоунс обяви плановете си да премине в тежка категория.

Бившият шампион е планирано да направи своя дебют в тежка категория срещу Сирил Ган през март. По време на скорошно интервю Хил обсъди предстоящото завръщане на Джоунс, както и надеждата му да се бие с него в бъдеще.

„Джон знае, бил е в залата. Той не тренира с по-леки от него. Той си има осанка на боец от тежката категория,” каза Хил. „Той е наясно за силата и мощта в тежката категория. Джон не е глупав. Но битката си остава битка.

Да, битка с Джон Джоунс никога не е спирала да ми минава през ума. На хиляда процента. Все още имам да правя някои неща пред себе си, все още имам защити, които трябва да направя. Но дали това е предизвикателство, което искам в бъдеще? Да, определено е така."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес