Зареждане

Джамал Бен Садик срещу Бенджамин Адегбуи 2 на Glory: Collision 3

Джамал Бен Садик срещу Бенджамин Адегбуи 2 на Glory: Collision 3
Публикувано на: Септември 5, 2021 в 03:00 ч
Двама от най-добрите в тежка категория на GLORY ще направят реванш. Бившите претенденти за титлата в тежка категория Джамал Бен Садик и Бенджамин Адегбуи ще се срещнат за втори път. Двамата ще се бият на Glory: Collision 3, което ще се проведе на 23-ти октомври в Нидерландия.

В първата им битка двамата се срещнаха на финала на турнира на GLORY в края на 2018 година. Тогава Бен Садик победи с нокаут за по-малко от 2 минути и спечели турнира. Това беше последната битка на Бен Садик, който се бореше с контузии. Адегбуи от своя страна записа 2 поредни победи.

Джамал е с рекорд 36-8-1 в кикбокса и е в серия от 4 поредни победи. Той печели 29 от победите си с нокаут. За последно Бен Садик се би в края на 2018 година и спечели 3 битки в 1 вечер. Джамал трябваше да се бие с Рико Верхувен, но отпадна заради контузия.

Адегбуи от своя страна е с рекорд 35-6 в кикбокса и е в серия от 2 поредни победи. В края на 2020 година той нокаутира Бадр Хари. Адегбуи печели 20 от срещите си с нокаут. Бенджамин губи само от най-добрите в спорта.

Почти сигурно победителя от тази среща ще получи шанс за титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес