Зареждане

Двете най-големи звезди на KSW са готови да се бият

Двете най-големи звезди на KSW са готови да се бият
Публикувано на: Септември 14, 2021 в 05:00 ч
Двете най-големи звезди на полската ММА организация KSW са готови да се бият. Легендите Мамед Халидов и Мариуш Пудзяновски изявиха желание да споделят клетката. Първи Халидов сподели, че е готов да се бие с Пудзяновски, ако се отвори такъв шанс. След това и Пудзяновски се съгласи и написа, че е готов да мери сили с един от най-добрите в историята на KSW.

Халидов е бивш двоен шампион на KSW в средна и полутежка категория. Той е настоящ шампион в средна категория на KSW. Мамед е с рекорд 35-7-2 в ММА и дълги години нямаше кой да го спре. За съжаление той се раздели с голямата си серия от победи, след като Томаш Наркун го победи.

Последва нова загуба от Наркун, а след това и от Скот Ашкам. В края на 2020 година обаче Халидов се завърна ударно и нокаутира феноменално Ашкам за 36 секунди. Така той спря серията от загуби и показа, че все още го може. 41-годишния чеченец приключва 31 от срещите си.

Пудзяновски oт своя страна е легенда в силовите спортове. По време на кариерата си той спечели 5 пъти най-силният човек в света, което е рекорд. 44-годишния поляк е с рекорд 15-7-1 в ММА и е в серия от 3 поредни победи с нокаут. Той печели 10 от срещите си с нокаут и 7-те му загуби са с приключване.

Има голяма разлика във физическите размери между Халидов и Пудзяновски, но явно това не ги притеснява. Не е ясно кога точно ще ги видим и дали ще видим такъв бой, но двамата са категорични, че са готови един за друг.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес