Зареждане

Две чудовища ще се бият в тежка категория на ONE: Unbreakable 2

Две чудовища ще се бият в тежка категория на ONE: Unbreakable 2
Публикувано на: Януари 14, 2021 в 06:00 ч
Легендарният бразилец Маркъс Алмейда е аут от битката си с непобеденият сенегалски борец Умар Кейн, който е по-известен в сенегалската борба като "Reug Reug". Двамата трябваше да се бият в края на февруари, но плановете се променят.

Умар Кейн ще направи своя дебют в ONE на 29-ти януари. Той ще се бие в тежка категория срещу друго чудовище в лицето на Ален Нгалани. Ще видим дуел между Камерун и Сенегал, а физическите параметри на двете чудивища обещават зрелище.

"Reug Reug" е на 28 години и направи име в сенегалската борба, където беше кошмар за своите опоненти. Той направи дебют в ММА в края на 2019 година и успя да нокаутира Букичу във втория рунд.

Нгалани от своя страна е с рекорд 4-5-1 в ММА и в началото на 2019 година загуби с нокаут от Черили. В края на 2017 година Ален нокаутира Секине за 11 секунди, което беше най-бързата победа с нокаут в историята на ONE.

45-годишня боец приключва 3 от битките си и 5-те му загуби са с приключване. От ONE му готвеха битка с легендата Витор Белфорт, но явно не са се разбрали.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес