Зареждане

Двама българи в ръководните структури на IMMAF

Двама българи в ръководните структури на IMMAF
Публикувано на: Ноември 16, 2019 в 08:21 ч
В столицата на Бахрейн - Манама, днес се проведе Общото събрание на Международната федерация по ММА - IMMAF. Основна точка в дневния ред на събранието бе избор на президент и ръководни органи на IMMAF. Президентът Kerrith Brown бе преизбран за нов мандат и още седем години ще ръководи IMMAF с нейните 94 страни членки.

За пръв път в ръководните структури на Международната федерация ще има български представител в лицето на президента на БФ ММА, Станислав Недков и Вероника Налбатска.

"Приех поканата и за мен е чест да съм Председател на Комисията по развитие на спорта ММА за под 18-годишни (Youth Development Committee), както и да съм един от тримата членове на Дисциплинарната комисия към IMMAF," сподели Станислав Недков.

Генералният секретар на Българска федерация по ММА - Вероника Наблатска, беше избрана за член на Антидопинговата комисия и бе включена в Женската комисия, отговаряща за развитието на женския ММА (Women committee).


"Благодаря на президента Браун за огромната чест и признание за усилията, които аз и моя екип полагаме за развитието на нашия спорт на Балканския полуостров," допълва Недков. "Благодаря на всички колеги в БФ ММА, защото това е признание и за общата ни работа. Благодаря на всички, които гласуваха на Общото събрание за нас и за приемането ни в комисиите с пълно единодушие. Благодаря на министър Красен Кралев и правителството, че подкрепят развитието на ММА, и че дадоха възможност на стотици по-енергични деца и младежи да влязат в спортните зали.

Днес проведох и работни срещи с президентите на федерациите по ММА на Русия, Япония, Южна Корея, Нова Зеландия и на професионалната организация Pancrase (Япония), на които обсъдихме възможностите за съвместна дейност и партньорство в развитието на аматьорския и професионален ММА."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес