Зареждане

Dustin Poirier: Съдбата не прави грешки

Dustin Poirier: Съдбата не прави грешки
Публикувано на: Април 8, 2019 в 00:00 ч
Dustin Poirier се връща в клетката този уикенд и ще получи своя дългоочакван шанс да се бие за титлата. "The Diamond" получава шанс да се бие за временната титла срещу Max Holloway в главната битка на UFC 236. Poirier вече има една победа над Holloway и влиза уверен в реванша като вярва, че съдбата не прави грешки:



Той е едър боец и е по-висок от мен. Изпитва трудности да сваля до лека категория и последния път, в който опита беше с кратко предизвестие срещу Khabib. Тогава не му позволиха да продължи със свалянето на килограми. Той може да бъде надигран, защото ще му трябва време да се приспособи към новата категория. Мисля, че той ще си бъде същият Max Holloway и дори по-добър, защото се изтощаваше да сваля до категория перо. 

Пак казвам, че той е едър боец и най-вероятно се радва, че няма да сваля до категория перо. Всеки боец си има свой ден и на 13-ти април няма да е по-различно. Цял живот съм аутсайдер. Съдбата обаче не прави грешки. Max е страхотен опонент и вижте всичко, което постигна. Имам всички качества, за да се състезавам наравно с него. Готов съм и ще дам всичко от себе си. Вярвам, че ще го победя.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес