Зареждане

Dustin Poirier обяснява защо приел битката с Nate Diaz

Dustin Poirier обяснява защо приел битката с Nate Diaz
Публикувано на: Септември 14, 2018 в 20:18 ч
Dustin Poirier навлезе в серия от 4 поредни победи и даде сериозна  заявка за титлата, но той трябваше да чака дълго, защото UFC организираха битка за титлата между Khabib и McGregor.

Dustin реши, че предпочита да остане активен и избра да се бие срещу Nate Diaz на UFC 230 в подглавната битка. Днес той обясни защо е избрал да се бие, вместо да чака шанса за титлата:

Мисля, че това е риск, както всяка една битка има риск. Аз обаче не съм от този тип бойци,  които ще стоят и ще чакат. Разбира се можех да чакам, но не се знае кога точно победителя от Khabib и McGregor, ще е готов да си защитава титлата. 

Има и друг фактор,  защото Tony Ferguson беше временен шампион и ако той победи Pettis най-вероятно е пред мен и ще получи шанс за титлата. Аз няма да стоя една година неактивен, за да чакам шанс.

Обичам спорта, както и ми харесва да се готвя за битка. Имам шанс да се бия с Nate Diaz и това е забавна битка,  защото аз съм фен на него, както и на брат му. Гледам ги от доста време и това определено е битка за моето наследство. 

Кой ще победи според вас ?
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес