Зареждане

Dustin Poirier: Georges St-Pierre няма да се бие за титлата преди мен

Dustin Poirier: Georges St-Pierre няма да се бие за титлата преди мен
Публикувано на: Август 7, 2018 в 08:18 ч
Вчера Georges St-Pierre сподели, че има желание да се изправи срещу победителя от битката за титлата в лека категория между Khabib Nurmagomedov и Conor McGregor. Очевидно е обаче, че Dustin Poirier заслужава шанс за битка с победителя и ако победи Nate Diaz на UFC 230, то почти сигурно ще получи шанс за титлата в лека категория.

Poirier беше гост в шоуто на Helwani и коментира желанието на St-Pierre за битка в лека категория и според Dustin, GSP трябва да се бие първо с него, защото Poirier е този, който заслужава шанс за титлата:

Няма да се случи това, което иска Georges St-Pierre. Вижте след като победя  Nate Diaz ще се бия за титлата или ще се бие с GSP, но той няма да получи шанс за титлата преди мен.

Побеждавам Diaz и се бия за титлата и след време когато хората се сетят за мен ще знаят, че съм постигнал нещо в този спорт. Никога не съм поемал лесния път и винаги съм се бил с най-добрите бойци в света.

Никога не съм отказвал битка и никога не съм се провалял на кантара. Залагам всичко във всяка една битка, без значение дали побеждавам или губя и точно такъв ще ме запомнят. Аз съм боец, който винаги се бори и дава всичко от себе си. Хората ще ме запомнят като боец, който е останал истински по трудния път и всички тези неща ще са част от наследството ми. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес