Зареждане

Dustin Poirier: Eddie Alvarez е опасен опонент

Dustin Poirier: Eddie Alvarez е опасен опонент
Публикувано на: Юни 24, 2018 в 19:32 ч
Източник: mmanews.com
Изпратено от: DoloR
Dustin Poirier и Eddie Alvarez отново се изправят един срещу друг на 28 юли в Calgarу. Двамата се биха миналата година и тогава Alvarez вкара непозволени удари с колена в главата на Poirier и срещата беше прекъсната и обявена за несъстояла се.

Победителя от тази битка, ще е следващ опонент за титлата и Poirier осъзнава, че Alvarez е опасен опонент:
 
Когато всичко е против него Eddie е опасен опонент. Най опасен е тогава - когато го нараниш. Аз и UFC го преследвахме и той в момента е притеснен и опасен, защото неговия договор ще изтече след битката. Той не успя да се разбере за нов договор с UFC и това му е последна битка. Той искаше да получи сигурност, но не се разбраха за парите с организацията.

Сега ние го накарахме да направи неща, които не иска, защото той не искаше да се бие - преди да получи нов договор. Той е ядосан и притеснен и ще иска да се докаже в своята последна битка и със сигурност, ще видим един много опасен Eddie Alvarez. Наясно съм с това и съм развълнуван заради това. Двамата ще излезем там и ще покажем кой е по-добър. Уважавах го, но после осъзнах, че този удар с коляно е непозволен и загубих уважение към него.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес